Liefde & Aandacht – MDTtraject van Jeanine

MDT Doorgeefkaart

Soms denk je aan iemand, maar weet je misschien niet zo goed wat je moet zeggen. Of hoe je iets moet zeggen. Soms hoef je ook niets te zeggen, en is een kaartje sturen alleen al een lief gebaar. Maar wat zet je er dan op? Als je misschien niet de juiste woorden weet te vinden? Daarvoor heeft Jeanine de doorgeefkaart bedacht. Zo kun je een beetje extra liefde sturen, en dat kan zelfs anoniem.

Jeanine: “De Doorgeefkaart is bedacht toen ik een MDT-traject volgde via de kunstkerk bij het zeefdrukatelier van Mara Piccione in Warffum. Er zijn 20 originele en unieke zeefdrukexemplaren gemaakt die we versturen”. In een MDT-traject (maatschappelijke diensttijd, gewoon, in je vrije tijd) doe je iets voor iemand anders, ontmoet je anderen en ontdek je je talent!

Meld je hier aan  voor een MDT-traject om je eigen ontwerp te maken. (Voor jongeren van 14 tot 28) of om extra kaarten te bestellen

Vergeet niet om op Instagram de hashtag: #MDTdoorgeefkaart in de gaten te houden! Zo kun je de kaarten volgen op hun reis.

KunstKerk Hogeland
15 november 2023

Meer informatie?

Laatste berichten