Verruim je blik Op Roakeldais

Krijg toffe workshops en bouw mee aan hèt festival van het Noorden.

Wat is het?

‘Verruim je Blik Op Roakeldais’ is een programma waarin jij helpt bij het organiseren van Op Roakeldais. Kies de workshop die je het leukst lijkt en word onderdeel van de Festival Community die het Festival nog beter maakt!

Maak je keuze en meld je hier aan! 

Workshops 1: Dans – performance, samen met andere dansers en optreden voor ruim 1200 man publiek op 28 juni

Workshops 2: Percussie – je gaat samen met andere jongeren en de muzikanten uit Kenia een geweldige show neerzetten op 28 juni

Workshops 3: Opbouw – attributen bouwen voor een theaterproductie & een tof podium bouwen in de Kunstkerk in de maanden mei en juni

Workshops 4: Film/Editing – vloggen, editen, reels en content ontwikkelen voor en tijdens het festival

Workshops 5: Theater – een rol spelen in een internationaal stuk viva la muerte vol dans, muziek en lokale acteurs? Pak je kans!

Wanneer?

In april, mei en juni 2024 vinden de inspiratieworkshops op school plaats. Daarna kies je wat bij je past. De precieze workshopdata en tijden hoor je nog  en zijn verschillend per workshop. Save the date – voor percussie en dans zijn de workshops van 24 juni t/m 28 juni 2024. Let op: er zijn beperkt aantal plaatsen! meld je hier aan

Waarom meedoen?

  • Gratis en uitdagend programma van trainingen en workshops. Van percussie tot dans, van editing tot theater tot lekker beunen om het festivalterrein op te bouwen.
  • Samen een voorstelling in elkaar zetten op hèt festival van het noorden
  • Een landelijk MDT-certificaat van deelname; 
  • Gratis kaartje en drankje op het festival zelf;
  • Je leert jongeren kennen vanuit de hele wereld (van Kenia tot Turkije, en van Colombia tot Thailand) meld je hier aan

Waar? De trainingen vinden plaats bij jouw school, Kunstkerk Hogeland (Warffum) en natuurlijk op het festivalterrein zelf. 

Met wie? Samen met andere jongeren uit het Noorden word jij begeleid door de organisatie van Op Roakeldais, de mensen van Kunstkerk Hogeland en trainers en docenten van over de hele wereld. 

Wat kost het? Het traject is kosteloos voor jou omdat het een Maatschappelijk Diensttijd Programma (MDT) is.

KunstKerk Hogeland
11 april 2024

Meer informatie?

Laatste berichten