Muziekproductie met WadAap

Experimenteer met muziekproductie in je vrijetijd, je wordt gecoacht door WadAap Richard de Bruin. Start na de meivakantie

Vrije inloop woensdag 22 mei of donderdag 23 mei tussen 14.00 – 17.00 uur

Eigen bijdrage  € 25,-

Aanmelden

vanaf 12 – 18 jaar en van 18 – 30 jaar

Meer over WadAap:

“WadAap staat voor liefde en respect voor de natuur en haar medemens. De muziek die ze maken is rijk aan multiculturele invloeden en de teksten gaan over het vinden van je plek in deze gehaaste maatschappij. (..). Met name jongeren voelen een enorme druk in deze prestatie maatschappij en ondanks de vele opties is er vaak weinig tijd voor het ontdekken van talenten en/of beter gezegd passie. Er wordt al snel richting vakken, carrière keuzes en financiële mogelijkheden aangestuurd in plaats van het ontdekken hoe je een gezonde en gepassioneerde bijdrage aan de wereld en jezelf kan leveren. Hierin ondersteunt WadAap zijn medemens/aap.

Door simpele technieken toe te passen en de tijd te nemen om cursisten of leerlingen beter te leren kennen en bloot te stellen aan verschillende muziekvormen ontdekken we gaandeweg waar iemands passie of liefde ligt.

Dit is breder dan alleen muziek en kan ook betekenen dat iemand niet wil rappen, gitaar spelen of beats maken maar juist meer affiniteit heeft met het audio technische gedeelte (mix en mastering) of met de buitenkant, marketing van muziek (het maken van bijvoorbeeld kleding of logos). Voor ieder is er een plek tot ontdekken en verder ontwikkelen.”

KunstKerk Hogeland
15 april 2024

Meer informatie?

Laatste berichten