Tweede anderhalvemeter-concert

Violiste Caroline Babendererde, muziekdocente bij de Stichting KunstKerk Hogeland stelt zich voor in dit midzomermiddagconcert op zondag 21 juni.

Samen met twee collega-beroepsmusici speelt zij een programma van 18e-eeuwse sonatesvan o.a. Pachelbel en tangomuziek van Angel Villoldo, Vedani en Gardel.

Trombonist Enne Feenstra speelde bij diverse symfonie-orkesten in Nederland en in de orkesten van verschillende musicals. Tegenwoordig is hij eerste trombonist bij The Stageband Orchestra, bigband in Groningen en begeleidt hij het blazersensemble Boreas.

Maarten Jansen studeerde viool aan het Utrechts conservatorium bij Keiko Wataya en Viktor Liberman en studeerde enige tijd altviool in de Verenigde Staten. Hij werkt sindsdien als violist en altviolist in Nederlandse en buitenlandse symfonieorkesten, speelt regelmatig kamermuziek in verschillende bezettingen. Momenteel maakt hij deel uit van het Cugnon Internatial Chamber Music festival.

Caroline Babendererde werkt als freelancer in symfonie- en kamerorkesten, is viooldocente en geeft muziekworkshops aan groepen kinderen op basisscholen en AZC’s. Haar vioolopleiding volgde ze in Groningen, Antwerpen en Rotterdam. Zij is sinds januari onderdeel van het enthousiaste KunstKerk-team.

“Muziek is een universele taal, die mensen uit alle culturen dichter bij elkaar brengt”. Vanuit deze visie heeft zij met haar bedrijf “Muziek verbindt” meerdere muziekprojecten voor kinderen ontwikkeld en initieerde zij een samenwerkings- en ondersteuningsprogramma voor de Arts Performance Centers in Namibië. Namibië en Noord-Groningen lijken oneindig ver van elkaar verwijderd; Caroline licht toe hoe nauw ze verwant zijn aan elkaar.

Toegang vrij, geef wat het concert je waard is.

Reserveren verplicht In verband met het beperkt aantal zitplaatsen van dertig man.

Aanmelden via info@kunstkerkhogeland.nl

Locatie: KunstKerk Hogeland Hoofdstraat 27, Warffum

Zondag 21 juni, 15.00 – 16.00 uur

KunstKerk Hogeland
7 juni 2020

Meer informatie?